Novinky 6.10.2011

06.10.2011 13:38

Tak zítra konečně jdeme na ultrazvuk, tak se dozvíme jak je Calli na tom. Rozhodně ale na ní žádné změny nepozoruji, tak si myslím, že to opět nevyšlo, ale to zatím předháním. Zítra se to dozvíme. Calli by měla být ve 28. dnu, pokud dobře počítám. Moc nejí, spíš hubne, než že by jí chutnalo. Ale je pravda, že na procházkách tak nelítá jako dřív.

 

Byli jsme s páníčkem a Calli na výletě na Ještědu. Calli jela prvně lanovkou a vůbec se nebála, ani ji to nějak nevykolejilo. Týnku jsme nevzali, protože by to na ní bylo moc. Dolu jsme šli 5 hodin, protože jsme hledali houby a našli jsme jich opravdu dost :-), Calli teda žádnou, ale tu to prej nebaví hledat, jen běhání po lese je fajn.

Týnka je na tom moc dobře, je to náš miláček. Dům jí opravdu prospívá, hlavně ta zahrada :-). Dneska mi sousedka říkala, jak psiska hlídaj koťata, aby nechodila za plot, že prej jakmile chtěj za plot, tak že je holky odstrkaj pryč, aby tam nemohli :-) . Nakonec jsou to oba kocourci, tak se nám to alespoň nerozmnoží, to bychom totiž neradi, protože nechceme podporovat útulky, už je tam dost zvířat, bohužel.