Aktuálně

17.06.2011 16:33

Tak už známe výsledky. Zatím je brzo, tak to vypadá nejdříve tak na úterý.

 

2.9.2011

Dnes jsme byly s Calli na progesteronu a čekáme na výsledky. Momentálně tady chrápe u mě v kanceláři. Zřejmě jí to děsně zmáhá. Maminka Leontýnka má dnes velmi důležitý úkol a to uhlídat celý barák sama. Tipla bych si , že se opaluje na zahradě a prdí na hlídání :-)

 

22.8.2011

Tak rekonstrukce našeho domečku pokračuje, ale bude nám ještě velmi dlouho trvat, než bude jako nový :-). Týnce s Calli se tam líbí stále, les za domem je prej úplně nejvíc, jelikož jsou tam nádherné lesní cesty. Také k nám už přibyli další obyvatelé a to 1 kocourek Milda z Mníšku a jedna kočička ( nejspíš tedy, ještě si nejsme jisti ) Fanynka ze Šimonovic. Mezi koťátky je asi 1 měsíc rozdíl, ale obě jsou ještě malinké. Čekala jsem, že s holkama a kočkama bude problém, ale hned si zvykly a Calli jen občas mi přinese Mildu v zubech :-). Nic mu ale neudělají . Podmínky k životu ještě úplně v domečku nejsou, takže holkám musím vařit venku na kamnech, ale jelikož jsou zmlsané a nic jiného nejedí, tak mi nic jiného nezbývá :-).

 

Nové fotky samozřejmě přidávám, tak se můžete podívat .

 

9.7.2011

Tak se nám všem konečně splnil náš sen. Dneska jsme se konečně přestěhovali do domečku, kde se nám všem moc líbí. I Tynoušek, které jsem to slibovala se toho konečně dočkala. Sice už tu s námi tak dlouho asi nebude, ale ten domeček byl hlavcně kvůli ní, jelikož ji po schodech sama neodnesu a už ty problémy s nožičkama samozřejmě má. Tady po schodech nikdy nemusí, tak doufejme, že tu s námi ještě dlouho bude. Calli a Týna mají zahradu 1150 m2, kde jsou tedy celý den a nemusí čekat na mě až přijdu z práce a jdu s nimi čůrat. Takhle můžou samy, kdy chtějí :-).

 

22.5.2011

Dnes jsme opět jeli do Litoměřic. Výstava moc hezká nebyla, jelikož dogy přestěhovali do jiného kruhhu, který absolutně neodpovídal jejich rozměrům. I tak ale se nám dařilo. Calli získala V1 CAC a Leontýnka opět Výborná 1.

21.5.2011

Dnes jsme jely s holkama na Národní výstavu do Litoměřic. Calli získala ve třídě otevřené známku Velmi dobrá 1 a Leontýnka ve třídě veteránů známku Výborná 1. Na holky jsem samozřejmě byla hrdá

30.4.2011

Dnes jsme se zúčastnili Speciální výstavy německých dog v Mladé Boleslavi. Výstava pro nás byla velmi vydařená. Pan doktor Jan Čelakovský posuzoval tuto výstavu. Callisto dostala ve třídě otevřené známku Velmi dobrá 3, což je u pana Čelakovského pro nás velký úspěch. Leontýnka vyhrála titul Nešjlepší veterán a získali jsme krásný pohár a granule Royal Canin 17 kg.

Večer jdeme samozřejmě s holkama pálit čarodějnice a zítra nás čeká procházka s Rynem, Matýskem a Maybikem.

26.4.2011

Tak Calli  nám bohužel nezabřezla. Možná se pokusíme krytí zkusit na podzim 2011. Je nám to moc líto, na štěňátka jsme se moc těšili.

26.3.2011

Dnes má Leontýnka 8.narozeniny. Dort samozřejmě dostala a fotografie bude mýt ve své složce.

Miláčku, přejeme ti všichni všechno nejlepší a hlavně, aby jsi tu s námi ještě dlouho byla a taky to nejdůležitější - zdraví . Milujeme tě nade všechno. Jsi moje láska

22.3.2011

Bohužel se nám tyto stránky smazali a proto jsem musela založit úplně nové. Neměla jsem to nikde uložené, ttakže není je možné vůbec obnovit a tedy aktuality nám začínají až teď.

Zítra jedeme opět za Geronimem a mooooc se obě těšíme

21.3.2011

Dnes jsme byli nakrýt Calli psem Geronimo Říčanská hvězda. Krytí trvalo cca 20 minut.

6.3.2011

Calli se zůčastnila bonitace v Mladé Boleslavi a byla úspěšně uchovněna