Novinky

23.09.2011 10:35

Tak naše holky už jsou opět přes noc doma, protože jsou to stašný rozcapenci a mohly by při 10 stupních Celsia v noci nastydnout. Přes den ještě jsou na zahradě a ve svém pelechu, jelikož tak hnusně a zima ještě není, ale jakmile přijdu z práce, tak hned chtěj bejt se mnou.

Byly u nás na návštěvě kamarádky s jejich fenkama a tak jsme vyrazily všichni společně na procházku tam u nás, jelikož se tam všem moc líbí. Byla u nás Lucka Engová, které patří CHS Z Bílých hor, kde chová VŠP společně tedy s Krystýnkou a malou Aličkou a taky Janička s Doničkou, což je boxerka. Nové fotky dám na web, tak se můžete všichni podívat :-).

Jinak Calli by měla být dnes v 16. dnu březosti, doufejme :-). Pěkně jí a trochu už ztloustla, ale na veterináře si ještě musíme počkat.

Zítra se jdeme všichni zúčastnit výstavy v Liberci. Týnka a Calli a ještě taky bereme s sebou Ryna neboli Artexe z Klínovce, což je BŠO mých rodičů. Holky švýcarky tam samozřejmě taky nebudou chybět, takže nás opět bude dost :-). Už se moc těšíme. Bude to zase moc hezky strávený den.

V pondělí pak čeká všechny naše zvířátka, tedy i kočky bojová zkouška. Budou až do úterý sami s páníčkem, jelikož já jedu pryč a tak určitě až zase přijedu, tak Týna bude minimálně o 2 kila těžší, jelikož páníček ikdyž mu věčně kladu na srdce, že Týně jen málo, tak mě neposlouchá a dopřeje jí 3x tolik, co jí dávám já. Takže to zas pracně pak budem schazovat :-). Jinak po zdravotní stránce je na tom Týnka dobře, nic ji momentálně netrápí a i nožičky jsou lepší, ale zázraky už samozřejmě v tomto věku nikdo nečeká :-( .